Despre Prietenii Curateniei, o firma de curatenie in Bucuresti de care te vei indragosti

Suntem Prietenii Curateniei de cand ne stim, iar catre clienti oferim cu drag servicii din 2011. Cu drag, pentru ca suntem de parere ca daca nu iti place ce faci, nu poti sa asiguri calitate…

…iar calitatea, cand e vorba de o firma de curatenie, este de neinlocuit.

Nu spunem acest lucru ca sa ne laudam, o spunem doar pentru ca ne uitam in urma, zambind, la toate provocarile pe care le-am depasit cu succes in acesti ani, provocari ce ne-au invatat ca in domeniul curateniei, atat in domeniul rezidential/privat, cat si in domeniu B2B conteaza seriozitatea, conteaza atingerea termenelor, obiectivelor, conteaza sa ne tinem cuvantul si sa livram ce am promis.

Poate de aceasta, astazi avem inca o parte din clientii cu care am inceput, iar asta, zicem noi, este ceva…

Oferim servicii de curatenie firmelor si asociatiilor de locatari din Bucuresti si din imprejurimi si, indiferent de beneficiar, obiectivele noastre sunt aceleasi: eficienta si seriozitate, costuri scazute catre beneficiar, grija pentru mediu, calitate si discretie.

„Cred ca, inainte de toate, trebuie sa fim seriosi si sa facem ce spunem. Este important atat in business, cat si in viata particulara.”

Adriana Barutcu
Manager

Firma de curatenie birouri in Bucuresti Sector 3

Personal selectionat cu grija si pregatit corespunzator si…

Ne mandrim cu faptul ca echipele noastre sunt compuse din oameni de calitate, pregatiti corespunzator, politicosi si…discreti. Mediul de lucru diferit (putem face curatenie in birouri, spatii de prezentare, magazine, saloane de infrumusetare, gradinite, afterschool-uri dar, cum spuneam, si in scari de bloc) ne obliga sa ne adaptam, sa privim fiecare client si fiecare locatie tinand cont de elementele particulare, dar oferind servicii unitare, de calitate.

Pe langa calitatea personalului si a proceselor de lucru, un factor important este reprezentat de dotarile materiale ale firmei, precum si de solutiile folosite, rezultat al experientei si a unor relatii de lunga durata cu furnizori de calitate.

…dotari de ultima generatie

Echipamentele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeana, conform standardelor si normelor CE si îndeplinesc condițiile de protecție a mediului.

Asa ca…

Ai nevoie de o firma de curatenie serioasa?

Cauti ceva mai mult decat o firma de curatenie? Cauti un partener pe care sa te poti baza si care sa iti ofere serviciile de care ai nevoie la o calitate constanta si in termenii discutati? Si noi cautam acelasi lucru, asa ca…hai sa discutam!

* Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii