Cat costa serviciile de curatenie?

Ca in orice domeniu de activitate care implica elemente variabile, raspunsul la intrebarea cat costa serviciile unei firme de curatenie, in Bucuresti si nu numai, difera. Difera pentru ca spatiile si cerintele fiecarui proprietar de spatiu difera, iar unul din lucrurile pe care le-am invatat de-a lungul timpului in aceasta activitate a fost sa ne adaptam fiecarei cerinte si sa oferim solutiile potrivite fiecarei situatii.

Tarifele noastre includ costul echipamentelor de lucru, al detergentilor, al solutiilor de curatat, al personalului calificat si supervizarii acestuia, transportul echipamentelor si personalului si sunt adaptate cerintelor: la cerere sau in baza de abonament – zilnic, saptamanal, lunar.

…si atunci cum putem stabili pretul serviciilor de curatenie?

Tarifele se stabilesc in functie de particularitatile fiecarei locatii, ulterior vizionarii acesteia si dupa o discutie prealabila cu clientul. In acest fel, ne asiguram ca am inteles ce se doreste de la noi si care sunt asteptarile clientului, atat din punct de vedere al serviciilor cat si din punct de vedere al bugetului alocat.

Altfel spus, venim, vedem locatia, discutam, intelegem si evaluam.

Da, si tarifele sunt negociabile.

E atat de simplu!

Vrei sa discutam despre cat costa serviciile de curatenie pentru firma ta?

Ai nevoie de o firma de curatenie serioasa?

Cauti ceva mai mult decat o firma de curatenie? Cauti un partener pe care sa te poti baza si care sa iti ofere serviciile de care ai nevoie la o calitate constanta si in termenii discutati? Si noi cautam acelasi lucru, asa ca…hai sa discutam!

* Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii